Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Rit door Limburg

19 June @ 09:00 - 20 June @ 17:00

Zoals jullie al bekend is is ons hotel weekend verplaatst naar 16/19 juni 2022. Om ons 40 jaar toch enigszins te vieren, hebben we een rit bedacht naar Limburg. Als je de Limburgers hoort praten, het heuvel landschap en de haarspeltbochten ziet, de vlaaien proeft, denk je toch dat je in het buiteland bent.

Daarom heeft het bestuur bedacht om een mooie rit door het Limburgse landschap te gaan rijden. Een mooie route van ca 450km.
Om iedereen een kans te geven om deze geweldige route te rijden, mocht het op 1 van deze 2 dagen regenen of wil je toch Vaderdag vieren, kun je deze route zowel op zaterdag 19 als op zondag 20 juni rijden. Via de tourapp van de motorclub kun je wat afspreken met wie je wilt gaan rijden. We verzamelen bij het Veehandelshuis. Met het Veehandelshuis moeten we nog overleggen of ze beide ochtenden open zijn voor een kopje koffie.
In de route is een stop ingelast bij de Amerikaanse Begraafplaats in Margraten. Op deze enige Amerikaanse begraafplaats in Nederland zijn ruim 8.000 militairen begraven. Het merendeel is gesneuveld tijdens de bevrijding van het zuidoosten van Nederland in W.O. II en de opmars door Duitsland. Tot ver in de omtrek is de begraafplaats zichtbaar door een dertig meter hoge toren. Het grondgebied van de begraafplaats is voor eeuwigdurend gebruik beschikbaar gesteld aan de regering van de Verenigde Staten van Amerika.
Een andere stop is de Drie-landen-punt bij Vaals. Een gigantische trekpleister. Maar je moet het een keer gezien hebben. Echter deze plek staat bekend dat er veel motoren worden gestolen (Je bent met een bestelbusje zo in Duitsland of België). Dus mocht je daar wat willen drinken op het terras, zorg er voor dat je ALTIJD zicht houdt op je motor.
Deze rit telt natuurlijk mee met de toercompetitie. Wel doorgeven aan het bestuur wie deze rit heeft gereden.

Details

Start:
19 June @ 09:00
End:
20 June @ 17:00
Event Categories:
,

Venue

Het Veehandelshuis
Groenstraat 80
Prinsenbeek, 4841 BG
+ Google Map