Motortoerclub

MC Roadrunner

1981-2019

Ons motto is "vrijheid-blijheid"

Opgericht in 1981

MC ROADRUNNER

De motorclub uit Prinsenbeek

Graag willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om onze motorclub MC Roadrunner aan u voor te stellen. Onze vereniging is in 1981 door een aantal motorliefhebbers opgericht. Wij bestaan inmiddels dus alweer 39 jaar. MC Roadrunner is een niet merkgebonden motorclub met een ledenbestand van ruim 40 leden.

Clubhuis: Het Veehandelshuis
Voor iedereen

Open evenementen

Niet leden

Één keer per maand organiseren we een middag rit. Deze rit is voor zowel leden als niet leden. Voor iedereen die wel eens in een groep wil rijden of individueel wil rijden met een mooie route. Het vertrek is altijd om 13.00. Deelname is geheel gratis zonder verdere verplichtingen. We vertrekken bij Het Veehandelshuis, Groenstraat 80, 4841 BG Prinsenbeek.

35e Roadrunnerrit + gratis foto 4-7-2021

Op 5 juli 2020 zou de 35e Roadrunnerrit georganiseerd worden. Helaas wordt deze opgeschoven naar volgend jaar 4 juli 2021. Door de Carona moeten kunnen wij wel voldoen aan de gestelde eisen, maar is moeilijk door ons te handhaven. De rit gaat volgend jaar richting de Maas en de Rijn (5 pontjes-rit). Omdat dit de 35e rit is, krijgt iedere betalende deelnemer een mooie actiefoto (gratis). Onze routes staan bekend om dat ze goed zijn uitgezet en erg mooi zijn. De routes zijn 100km of 200km en zijn enkel beschikbaar voor Garmin en Tom-Tom. Inschrijven kost 6 euro en is voor leden natuurlijk gratis. Het inschrijven gebeurt in café Het Veehandelshuis, Groenstraat 80, 4841 BG Prinsenbeek.

Begunstigers
Inschrijven

Klik hier om in te schrijven

Adres clubcafé

Het Veehandelshuis, Groenstraat 80, 4841 BG Prinsenbeek

Email ons

info@mcroadrunner.nl

privacy policy

ons privacy policy beleid