Motortoerclub

MC Roadrunner

1981-

2023

Ons motto is "vrijheid-blijheid"

Opgericht in 1981

MC ROADRUNNER

De motorclub uit Prinsenbeek

Graag willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om onze motorclub MC Roadrunner aan u voor te stellen. Onze vereniging is in 1981 door een aantal motorliefhebbers opgericht. Wij bestaan inmiddels dus alweer 42 jaar. MC Roadrunner is een niet merkgebonden motorclub met een ledenbestand van ruim 50 leden.

Clubhuis: Het Veehandelshuis
Voor iedereen

Open evenementen

Niet leden

Één keer per maand organiseren we een middag rit. Deze rit is voor zowel leden als niet leden. Voor iedereen die wel eens in een groep wil rijden of individueel wil rijden met een mooie route. Het vertrek is altijd om 13.00. Deelname is geheel gratis zonder verdere verplichtingen. We vertrekken bij Het Veehandelshuis, Groenstraat 80, 4841 BG Prinsenbeek.

38e Roadrunnerrit 7-7-2024

U kunt weer op 7 juli 2024 onze prachtige MC Roadrunnerrit laten rijden.
Het is mogelijk om op de dag in te schrijven bij het startpunt, maar U kunt ook zich digitaal inschrijven. Dat kunt U doen door een mail te sturen naar info@mcroadrunner.nl, (vermeld uw naar en dat het om de Roadrunnerrit 2024 gaat) en vooraf het inschrijfgeld over te maken ovv van uw naam en Rrit 2024. Rabobank Prinsenbeek: Rek.nummer : NL89 RABO 0142 561 584 Na betaling krijgt u uw route via mail (zaterdag 6 juli) binnen.
Voordat u start met de route bij Het Veehandelshuis, moet u even langs de inschrijftafel lopen om zich even aan te melden. Dan weten wij dat u er bent en krijgt u een lekker bakje koffie of thee van ons aangeboden.
De routes zijn 100km of 200km en zijn enkel beschikbaar voor Garmin en Tom-Tom. Inschrijven kost 6 euro en is voor leden natuurlijk gratis. Het startpunt is café Het Veehandelshuis, Groenstraat 80, 4841 BG Prinsenbeek.
We wensen iedereen een gezellige en mooie rit !

Begunstigers
Inschrijven

Klik hier om in te schrijven

Adres clubcafé

Het Veehandelshuis, Groenstraat 80, 4841 BG Prinsenbeek

Email ons

info@mcroadrunner.nl

privacy policy

ons privacy policy beleid