Motortoerclub

MC Roadrunner

1981-

2021

Ons motto is "vrijheid-blijheid"

Opgericht in 1981

MC ROADRUNNER

De motorclub uit Prinsenbeek

Graag willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om onze motorclub MC Roadrunner aan u voor te stellen. Onze vereniging is in 1981 door een aantal motorliefhebbers opgericht. Wij bestaan inmiddels dus alweer 39 jaar. MC Roadrunner is een niet merkgebonden motorclub met een ledenbestand van ruim 40 leden.

Clubhuis: Het Veehandelshuis
Voor iedereen

Open evenementen

Niet leden

Één keer per maand organiseren we een middag rit. Deze rit is voor zowel leden als niet leden. Voor iedereen die wel eens in een groep wil rijden of individueel wil rijden met een mooie route. Het vertrek is altijd om 13.00. Deelname is geheel gratis zonder verdere verplichtingen. We vertrekken bij Het Veehandelshuis, Groenstraat 80, 4841 BG Prinsenbeek.

35e Roadrunnerrit + gratis foto 4-7-2021

Eindelijk kunnen we u weer op 4 juli 2021 een prachtige MC Roadrunnerrit laten rijden. De huidige corona versoepelingen laten zien dat het verantwoord is dit te organiseren. Dit betekent dat iedere deelnemer zich, naar wij hopen, aan de op dat moment geldende corona maatregelen zal houden en naleven.
Om drukte in het café te voorkomen verzoeken wij om u zelf digitaal vooraf in te schrijven (info@mcroadrunner.nl) en vooraf het inschrijfgeld over te maken ovv van uw naam en Rrit 2021. Rabobank Prinsenbeek: Rek.nummer : NL89 RABO 0142 561 584 Na betaling krijgt u uw route via mail (zaterdag 3 juli) binnen.
Voordat u start met de route bij Het Veehandelshuis, moet u even langs de inschrijftafel lopen om zich even aan te melden. Dan weten wij dat u er bent en krijgt u een lekker bakje koffie of thee van ons aangeboden.
Omdat dit de 35e Roadrunnerrit is, wordt er in het begin van de rit een gratis actiefoto van iedere betalende deelnemer op zijn motor gemaakt. Deze staan de volgende dag op onze site met een nummer. Stuur het corresponderende nummer via Rrit2021@mcroadrunner.nl aan ons door en u ontvangt betreffende actiefoto per email retour.
De routes zijn 100km of 200km en zijn enkel beschikbaar voor Garmin en Tom-Tom. Inschrijven kost 6 euro en is voor leden natuurlijk gratis. Het startpunt is café Het Veehandelshuis, Groenstraat 80, 4841 BG Prinsenbeek.
We wensen iedereen een gezellige en mooie rit !!

Begunstigers
Inschrijven

Klik hier om in te schrijven

Adres clubcafé

Het Veehandelshuis, Groenstraat 80, 4841 BG Prinsenbeek

Email ons

info@mcroadrunner.nl

privacy policy

ons privacy policy beleid