Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

hotelweekend (voorlopig)

18 June @ 09:00 - 21 June @ 17:00

In afwachting van de Belgische regering gaat dit hotelweekend door of niet. De Ardennen ligt zo’n 250 kilometer ten zuiden van Utrecht. Zodra je bij Maastricht de grens over gaat richting Luik merk je het al … je bent in een ander land. De Ardennen is een bestemming voor levensgenieters. Mooie oude boerderijen, abdijen, veel natuur, slingerende weggetjes.
Het aantrekkelijke van een motortoertocht in de Belgische Ardennen zit niet in het mooie landschap, de fijne uitzichten en de vele bochten. Bij een bezoek aan de Ardennen ervaar je de cultuur van onze zuiderburen. Geniet van de gastvrijheid in de cafés en restaurants.
We hebben nog nooit zoveel hotels aangeschreven als voor het aankomend hotelweekend. Of het hotel was al volgeboekt op deze datum, te duur, te weinig kamers of helemaal geen reactie. Uiteindelijk hebben we hotel Paquet gevonden. Dit hotel is gelegen net boven Luxemburg. De eerste indruk van dit hotel is goed. De koppels/echtparen kunnen op een tweepersoonskamer. Alle andere leden moeten op een éénpersoonskamer. Helaas is een BBQ niet mogelijk in dit hotel.
Door Jack van Leeuwen zullen weer korte als lange routes worden uitgezet.

Details

Start:
18 June @ 09:00
End:
21 June @ 17:00
Event Category:

Venue

Het Veehandelshuis
Groenstraat 80
Prinsenbeek, 4841 BG
+ Google Map